0:00

Sărbătorile au trecut, acum începe curățenia de după. Primăria Piatra-Neamț anunță că, de luni, 9 ianuarie, începe Campania de colectare a brazilor folosiți de Crăciun. Aceștia vor fi colectați prin intermediul angajaților CMI Urban.

Campanie de colectare a brazilor de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Pietrenii care își despodobesc brazii naturali sunt rugați să îi lase la shelterele de colectare a deșeurilor, fără a bloca accesul pietonal și rutier. Înainte de colectare, brazii trebuie să fie curățați de orice decorațiuni”, precizează Serviciul Comunicare al primăriei.

Brazii vor fi adunați după următorul program:

  • Luni, 9 ianuarie: cartierele Precista, Mărăței, 1 Mai;
  • Marți, 10 ianuarie: Dărmănești, Centru;
  • Joi, 12 ianuarie: Precista, Mărăței, 1 Mai;
  • Vineri, 13 ianuarie: Dărmănești, Centru, Văleni, Speranța.

Brazii din cartierul Văleni vor fi depuși în spatele shelterului de colectare a deșeurilor, pe platform, iar în cartierul Speranța, locurile de colectare sunt în spatele magazinului Profi sau în fața școlii. Brazii celor care locuiesc la case, trebuie adunați într-un singur loc, fără a bloca circulația și trebuie să anunțe compania Urban, la numărul de telefon 0233/234.280. Toți brazii naturali colectați vor fi transformați în compost. (A.C.)

Articolul precedentPiatra-Neamț: Reduceri de 10%-8% la plata anticipată a taxelor și impozitelor
Articolul următorDoi adolescenți de 15 ani, răniți în accident
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.