Piatra-Neamț: Femeie suspectată că a dat foc unui apartament la parterul unui bloc din Mărăței. Poliția cercetează cazul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 25 septembrie, în jurul orei 8,00, un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Progresului în municipiul Piatra Neamț. Din primele informații, se pare că o femeie în vârstă de 56 de ani ar fi dat foc imobilului.

Importante forte de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț au acționat la fața locului: două echipaje cu autospeciale de stingere, un alt echipaj cu o autospecială complexă pentru intervenție și un echipaj de paramedici cu ambulanță SMURD.

„Incendiul se manifesta în camera unui apartament situat la parterul unui bloc. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile din interiorul camerei. În interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii pietreni cercetează cazul.

“La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și forțe din cadrul I.S.U. Neamț, care au constat că cele sesizate se confirmă, procedându-se la stingerea incendiului.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentTÂRGU NEAMŢ Campanie de ecologizare cu elevi și angajați ai Ocolului Silvic
Articolul următorFiltre cu mascați și jandarmi în Roznov, Săvinești și Borlești. Controale în baruri și amenzi de 32.000 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.