0:00

Aproximativ 200 de elevi și cadre didactice de la Școala Domnească, alături de angajați ai Ocolului Silvic din orașul Târgu Neamț, au participat astăzi, 24 septembrie, la o acțiune de ecologizare. Acțiunea face parte din Programul Național „Let’s do’it România” și s-a derulat pe zone din cartierele Condreni, Țuțuieni și stadion.

Prof. Eugen Pintrinjel, directorul Școlii Domnești ne-a precizat: „Prin amabilitatea domnului Bogdan Agafiței, de la firma Geneza, care ne-a sponsorizat acțiunea cu saci menajeri și mănuși, cât și prin sprijinul Ocolului Silvic Târgu Neamț, care a participat cu angajați la această acțiune, am reușit sa ecologizăm câteva zone din orașul nostru. Vreau să mulțumesc cadrelor didactice pentru implicare și participare și copiilor pentru efort și simțul civic arătat. Astfel de acțiuni sunt binevenite, fiind un exemplu și pentru alții. Puterea exemplului este cea mai bună metodă de a face o schimbare în bine, în cadrul unei comunități”. (C.T.S.)

Articolul precedentCompensație pentru cumpărarea sau construirea unei case pentru magistrați
Articolul următorPiatra-Neamț: Femeie suspectată că a dat foc unui apartament la parterul unui bloc din Mărăței. Poliția cercetează cazul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.