0:00

Filtre cu mascați și jandarmi în Roznov, Săvinești și Borlești. Controale în baruri și amenzi de 32.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 24 spre 25 septembrie,  polițiștii din Roznov, Săvinești și Borlești au organizat filtre rutiere stradale și au verificat, împreună cu inspectori ai ITM Neamț 11 baruri, restaurante și săli de jocuri de noroc din aceste localități. În cadrul acţiunii au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției municipiului Piatra Neamț, Poliției orașului Roznov, Secțiilor de Poliție Rurală Borlești și Săvinești.

Acțiunea de amploare a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilicite, a infracționalității stradale și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Filtre cu mascați și jandarmi în Roznov, Săvinești și Borlești. Controale în baruri și amenzi de 32.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Au fost legitimate peste 160 de persoane și verificate 80 de autoturisme, în filtrele rutiere instituite de polițiști. Pentru abaterile mai grave de la litera legii au fost aplicate 48 de amenzi în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei. Dintre acestea, 7 sancțiuni pentru contravenții privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, 5 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea liniștii și ordinii publice și 2 pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind confiscată și suma de 1.209 lei.

Filtre cu mascați și jandarmi în Roznov, Săvinești și Borlești. Controale în baruri și amenzi de 32.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe linie rutieră, polițiștii au aplicat 31 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare. Pe parcursul acțiunii au fost constatate și 3 infracțiuni la regimul rutier pentru care au fost întocmite dosare penale”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În activități au fost angrenați mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Neamț și jandarmi nemțeni. Astfel de acțiuni vor avea loc, periodic și în următoarele luni.

Angela Croitoru

IPJ Neamț

Articolul precedentPiatra-Neamț: Femeie suspectată că a dat foc unui apartament la parterul unui bloc din Mărăței. Poliția cercetează cazul
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul se întoarce cu un punct de la CSM Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.