Joi, 14 iunie, locuitorii din mai multe zone ale orașului Piatra Neamț au rămas fără apă la robinete din cauza unor avarii majore. Mai mult, avaria anunțată luni, pe strada General Dăscălescu și remediată în aceeași zi, a fost atât de bine remediată încât a fost nevoie ca lucrările de reparații să fie reluate.

„Pe strada General Dăscălescu este vorba despre un consumator care a avut o problemă cu țeava de la conductă, la branșament, au înlocuit-o și au înlocuit-o atât de bine încât trebuie refăcută  lucrarea. Nici noi nu suntem bucuroși dar sunt și zile de astea”, a spus Vlad Angheluță, manager Apa Serv Neamț.

Piatra Neamț – Fără apă potabilă din cauza unor avarii, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 14.06.2018, între orele 08:30-15:00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamț – str. Mărăței, Progresului, D. Leonida, Muncii, Buzeşti şi Ecaterina Varga. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 14.06.2018, începând cu ora 11:00 până la remediere. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamț, de pe str. General Dăscalescu (de la nr. 360 până la complex Dedeman). Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile”, se anunță pe site-ul oficial al Apa Serv Neamț. (E.C.)

Articolul precedentȘoferul – orbit de soare, pietonul – ținut în viață de aparate
Articolul următorGuvernul a numărat românii care trăiesc dincolo de granițele ţării
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.