0:00

Piatra-Neamţ: Americanizarea Băii Comunale, creștere de tarife și programul propus, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă administratorul oraşului este City Manager, de ce Baia Comunală situată în Piaţa 22 Decembrie din Piatra Neamț să nu se numească „Baia Publică City Spa”? Este logica pe care a mers inițiatorul unui proiect propus consilierilor locali. Primarul Andrei Carabelea cere, pe lângă schimbarea denumirii, şi modificarea regulamentului, în sensul de a se preciza că baia se află în administrarea directă a primăriei.

În ședință va fi votat și un al doilea proiect, de modificare a tarifelor de acces și utilizare, care sunt mai mari, cu argumentul că au crescut toate prețurile. Interesant de subliniat este că deja înainte de votul consilierilor aici baia comunală are deja numele schimbat, ceea ce denotă mult optimism administrativ.

Tarifele stabilite pentru abonamente sunt în medie de 10-15 lei /oră şi chiar mai mari (vezi tarifele propuse în imaginea de mai jos). Un abonament pentru o periadă de două luni, cu 20 de ședințe a 3 ore fiecare ar costa 650 de lei. Se oferă reduceri pentru copii, elevi, studenţi, persoane cu dizabilităţi şi pensionari cu pensia mai mică de 2000 de lei, care ar urma să plătească 185 de lei pe lună, adică undeva la 6 lei pe oră.

Piatra-Neamţ: Americanizarea Băii Comunale, creștere de tarife și programul propus, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Baia publică ar urma să fie deschisă de marţi până duminică, între orele 10,00-21,00. De marţi până vineri, de la ora 16,00 aici se organizează cursuri de înot.

Angela Croitoru

Articolul precedentPropunere – bani de la stat pentru angajarea victimelor violenței domestice
Articolul următorCondamnări și confiscări de bani în dosarul mită la Ambulanță
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.