0:00

Piatra-Neamț: Adolescentă rănită în timp ce traversa pe trecere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNumărul accidentelor în care pietonii sunt loviți de mașini chiar pe trecere este în creștere. Numai în ultima săptămână au fost două astfel de accidente. Detalii găsiți aici și aici.

Accidentul din această dimineață, 19 septembrie, respectă tiparul binecunsocut de acum. O fată de 17 ani angajată în traversarea străzii, pe marcajul pentru pietoni, pe strada Mihai Viteazul din Piatra-Neamț, a fost surprinsă de un autoturism al cărui șofer nu a respectat prioritatea dată de semnele de circulație din zonă.

 

Șoferul este un bărbat, de 44 de ani, din Dochia, care nu consumase alcool, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

De la începutul acestui an bilanțul cumulat al accidentelor în care au fost implicați pietoni, până la finele lunii august, este de 44, în care 6 pietoni au decedat, 6 au fost răniți grav și 32 de pietoni au fost răniți ușor.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn bărbat din Târgu-Neamț a dispărut dintr-un spital din Ungaria
Articolul următorPeste 10.000 de nemţeni fără curent şi drumuri blocate după vijeliile de ieri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.