Peste 10.000 de nemţeni fără curent şi drumuri blocate după vijeliile de ieri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVijelia de ieri, 18 septembrie, a produs multe probleme pentru cetățeni și autorități din Neamț. Un raport al ISU Neamț informează că 20 de localități au fost afectate de fenomenele meteo extreme, 13 dintre acestea rămânând parțial fără curent electric. Este vorba despre: Cuiejdiu, Gârcina, Mărgineni, Hoisești, Grințieș, Sabasa, Bicaz, Secu, Izvorul Alb, Piatra Șoimului, Luminiș, Negulești, Poieni.

În Piatra Neamț un stâlp de telefonie a fost rupt de vânt pe strada Constantin Borș. De asemenea, Un alt echipaj de pompieri a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare pe Bulevardul General Dăscălescu unde un copac a căzut peste firele de curent electric.

Două drumuri județene au fost blocate: DN 12 C blocat pe un sens în loc. Bicaz Chei și DN 15C blocat pe un sens în loc. Gârcina. Și două drumuri județene (DJ 155I în localitatea Davideni și DJ 155 F în localitatea Izvorul Muntelui) au fost blocate.

Avertizarea meteo de vânt puternic s-a încheiat aseară, dar ANM avertizează că vremea rece va continua în perioada următoare.

Z.C.

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentPiatra-Neamț: Adolescentă rănită în timp ce traversa pe trecere
Articolul următorExproprieri propuse pentru autostrada A7. Cât vor primi proprietarii din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.