0:00

Un bărbat din Târgu-Neamț a dispărut dintr-un spital din Ungaria, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIoan Aanei, din Târgu-Neamț, în vârstă de 56 de ani, a plecat împreună cu fiul său, de 33 de ani, cu un autocar către Anglia, pe 14 septembrie. Pe drum, a doua zi, undeva în Ungaria, omului i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la o unitate medicală.

Fiul spune că de atunci nu și-a mai văzut tatăl, deși urma să fie externat în aceeași zi, după ce i s-au făcut analizele și ar fi primit îngrijirile medicale necesare. Acesta s-a întors în România pentru a afla cum își poate găsi tatăl. Ieri seară, 17 septembrie, fiul a raportat dispariția tatălui la Poliția Târgu-Neamț.

Semnalmente: înălțime – 1.78 m, greutate – 65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Bărbatul prezintă o cicatrice în zona posterioară a capului, iar degetul arătător de la mâna dreaptă, este pe jumătate amputat.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o geacă neagră, cămașă albă, pantaloni de culoare albastru cu carouri, fiind încălțat cu pantofi de culoare neagră.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentL4 CSM Roman a obţinut o nouă victorie la scor mare; scorul etapei la Timişeşti
Articolul următorPiatra-Neamț: Adolescentă rănită în timp ce traversa pe trecere
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.