Joi, 21 iunie, debutează Zilele Orașului Piatra Neamț. Ediția din acest an se intitulează Piatra Fest 2018 și va fi deschisă oficial la ora 18:30, pe scena amplasată pe platoul Curții Domnești. În prima seară  vor fi premiate cuplurile care își celebrează Nunta de Aur, dar și elevii olimpici pietreni. Seara se va încheia cu un spectacol folcloric susținut de cunoscuta artistă Veta Biriș, cu începere de la ora 20:30.

Vineri, 22 iunie, Piatra Fest va continua cu diverse activități cultural-artistice, iar seara, de la ora 18:30, pietrenii sunt invitați la un concert al Cenaclului Flacăra.

Piatra Fest 2018 – Zilele orașului Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPiatra Fest 2018 nu va fi lipsit nici de elemente religioase. De la ora 18:15, sâmbătă, 23 iunie, va avea loc proclamarea locală a canonizării Sfântului Gheorghe Pelerinul și Slujba și procesiunea religioasă cu ocazia Nașterii Sf. Ioan Botezătorul. Vor participa cinci ierarhi: IPS Părinte Mitropolit Teofan, IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, PS Ignatie, Episcopul Hușilor, PS Calinic Botoșăneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iașilor și IPS Părinte Irineu, Arhiepiscopul Albei-Iulia împreună cu preoții și credincioșii din tot județul. De la ora 21:00 pe scena de la Curtea Domnească vor urca Randi și formația Vunk. Piatra Fest se va încheia duminică seara cu concertele celor de la Provincialii și al Deliei, cu începere de la ora 19:00. În cadrul Piatra Fest, în Parcul Tineretului, se va desfășura prima ediție a unui festival gastronomic, Piatra Food Fest. (E.C.)

Articolul precedentPreședintele CJ Neamț obligat de Tribunal să-și petreacă vacanța în țară
Articolul următorÎncepe vacanța, polițiștii avertizează: ”Strada este periculoasă”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.