0:00

Petrecere de Halloween cu jointuri și cannabis întreruptă de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de sâmbătă spre duminică, 29 spre 30 octombrie, un grup de peste 70 de tineri au organizat o petrecere de Halloween mai picantă într-un club improvizat într-o hală situată în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

Distracția tinerilor a fost întreruptă de mascații care îi însoțeau pe polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava și ai altor servicii de investigații care au venit în verificări. Toți tinerii participanți au fost legitimați și percheziționați corporal, fiind verificate inclusiv bagajele acestora.

Petrecere de Halloween cu jointuri și cannabis întreruptă de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În interiorul halei respective au fost identificate mai multe bunuri și substanțe susceptibile a face parte din categoria substențelor intezise și cu efect psihotrop sau psihoactiv, aruncate pe jos în diferite locuri, printre care un pachet de țigări în care se aflau 3 (trei) țigarete confecționate artizanal (joint-uri), mai multe împachetări de staniol care conțineau o substanță pulverulentă, de culoare albă, un pliculeț din material plastic, care conținea o substanță pulverulentă, de culoare albă precum și 2 grindere și mai multe fragmente vegetale de culoare verde, suspecte a fi cannabis, toate aceste substanțe urmând a fi analizate de către specialiști din cadrul Laboratorului de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iași”, precizează comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Petrecere de Halloween cu jointuri și cannabis întreruptă de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au întocmit două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru trafic de risc și mare risc dar și pentru deținere de droguri în vederea consumului propriu. De asemenea, organizatorul și administratorul clubului au fost sancționați cu amendă în valoare de 10.000 lei pentru că nu aveau aparate de marcat eletronice fiscale. Alte două sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legate de paza bunurilor și a obiectivelor.

Evenimentul a fost întrerupt, iar localul închis, toți participanții părăsind zona, după ce au fost legitimați și controlați de polițiști. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

Angela Croitoru

Articolul precedentFost lider PSD obligat la muncă în folosul comunității la Primăria Roman
Articolul următorFamilia de judecători Baltag iese la pensie. Record cu 63 de magistrați pe lista CSM
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.