0:00

 

„Peste Vale”, la film la iarbă verde, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCaravana Filmelor Nex T face prima oprire la Piatra Neamț și oferă cinefililor posibilitatea de a viziona în aer liber cele mai noi și mai apreciate scurtmetraje de la Festivalul Internațional de Filme Nex T. În datele de 30 și 31 iulie, în Ștrandul Tineretului, iubitorii de cinematografie se vor putea bucura atât de aerul curat cât și de 11 filme scurte din cele două programe propuse de organizatori: Nex T Romanian Shorts și Best of Nex T. Programul va începe la ora 21.00 și intrarea este liberă.

Sâmbătă, 30 iulie, vor fi prezentate cele mai premiate șase scurtmetraje românești realizate în anul 2015 și anume: Prăjitorul de pâine; Te mai uiți și la om; Vacanța la mare; Azi nu; Dispozitiv 0068; Paper Bag. Programul va continua duminică, 31 iulie cu alte cinci filme premiate la cele 10 ediții ale Festivalului Nex T și anume: Mâine, Bach…; Junior; Leagănul meșterului de sicrie; Aglaée; Excursie.

„Peste Vale”, la film la iarbă verde, ZCH NEWS - sursa ta de informații

De la Piatra Neamț caravana se va deplasa spre Iași unde va fi prezentat un program similar în datele de 2 și 3 august în parcul Palas.

Articolul precedentColonia de pisici ieșene care terorizează stațiunea Durău
Articolul următorDoi bătrâni de 80 de ani s-au trezit cu tâlharii în casă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.