0:00

Lacul Bicaz a fost ținta unei acțiuni de ecologizare și voluntariat coordonate de organizația pentru protecţia mediului înconjurător Act for Tomorrow împreună cu Kaufland România. Activitatea a avut loc sâmbătă, 27 august, cu participanți din peste 21 de județe și rezultatele sunt impresionante, după cum se vede dintr-o postare a organizatorilor.

Peste 230 de voluntari veniți din 21 de județe ne-au fost azi alături la cel mai amplu eveniment de ecologizare și voluntariat al lacului Bicaz, organizat de Act for Tomorrow și Kaufland Romania.

A fost o zi extrem de productivă, în care am strâns mai bine de 500 de saci de deșeuri și am curățat complet numeroase insule de deșeuri de pe malurile lacului.

Am început acțiunile de ecologizare la primele ore ale zilei și le-am terminat la înserat.

În rest am petrecut un timp minunat în camping pe malul lacului, cu gulaș făcut la ceaun și grătar.

Mulțumim pentru spirijin în organizarea evenimentului partenerilor noștri de la nivel local: Apele Române, Asociatia Green Ties, ATVROM, Asociatia Sens Civic, Fundația Izvorul ALB, precum și companiei de salubritate Edil Industry, care și-a asumat responsabilitatea asupra colectării deșeurilor strânse în timpul evenimentului.

De asemenea multumiri pentru susținere Green Ambalaje și Ana Are”.
Z.C.
Articolul precedentAltă razie de amploare în Clubul Industry –Ozana din Târgu- Neamț. Clubul a fost închis pentru o lună
Articolul următorL2 Politehnica Iaşi obţine a treia victorie din noul sezon
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.