0:00

După puțin mai mult de o lună de la ultima „vizită”, polițiștii au făcut o nouă razie de amploare în clubul Industry din Hotelul Ozana Târgu-Neamț, dar, de această dată, pe lângă amenzi, a fost suspendată activitatea acestuia pentru 30 de zile.

Detalii despre razia din luna iulie găsiți aici.

Altă razie de amploare în Clubul Industry –Ozana din Târgu- Neamț. Clubul a fost închis pentru o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRazia de azi-noapte, 27 spre 28 august, s-a desfășurat între orele 22.00 și 04.00. În activități au fost angrenați peste 30 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră, mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Polițiștii au legitimat peste 300 de persoane și au verificat 80 de autoturisme, în filtrele rutiere instituite.

Altă razie de amploare în Clubul Industry –Ozana din Târgu- Neamț. Clubul a fost închis pentru o lună, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiValoarea amenzilor aplicate clubului pentru neutilizarea casei de marcat și unor șoferi care s-au abătut de la reguli, a totalizat 25.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, suma de 1.800 lei, susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite de la barul clubului.

Acțiunile de acest tip vor continua și după redeschiderea clubului Industry, dar și în alte zone ale orașului, dau asigurări polițiștii.

Angela Croitoru

Foto / Video IPJ Neamț

Articolul precedentTânără rănită într-o coliziune la Roznov. Șoferul care a produs accidentul băuse
Articolul următorPeste 500 de saci de deșeuri scoși din zona lacului Bicaz
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Pe cine supără Florin Soric de la Târgu Neamț de este atât de calcat de oamenii legii. Oare la Piatra Neamț și Roman totul este curat in cluburile de noapte sau acolo alegătorii au votat pe cine trebuie. Dar să nu ne grăbim cu presupusul noi știm că poliția nu acționează la comanda politică.

Comentariile sunt închise.