0:00

Razie de amploare cu mascaţii în Clubul Industry din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 spre 17 iulie, între orele  22.00 – 04.00, polițiștii din Târgu-Neamț au desfășurat o acțiune de amploare în Clubul Industry din incinta Hotelului Ozana din Târgu-Neamț, pe linia „prevenirii și combaterii infracționalității stradale, consumului de substanţe psihoactive și asigurarea respectării legii”.

Peste 30 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră, mascaţi ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava al județului Neamț au participat la această razie de amploare.

Razie de amploare cu mascaţii în Clubul Industry din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Au fost legitimate peste 300 de persoane și verificate 50 de autoturisme, în filtrele rutiere instituite de polițiști. Poliţiştii au aplicat 14 amenzi contravenționale, în valoare de peste 24.000 de lei, pentru abateri la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, Legea 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Razie de amploare cu mascaţii în Clubul Industry din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au ridicat, în vederea confiscării, suma de 8.610 lei, care se presupune că ar proveni din activități comerciale ilicite.

Astfel de acţiuni ale poliţiei vor continua în perioada următoare.

Angela Croitoru

Articolul precedent„Ce vor românii” în varianta AUR, la Piatra-Neamţ
Articolul următorBiciclist în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.