Peste 37 de misiuni, în fiecare zi, la ISU Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnul 2022 a fost unul cu adevărat de foc, iar serviciul profesionist pentru situații de urgență și serviciile voluntare au executat 13.525 de misiuni. În medie, alarma a sunat cam de 37 de ori în fiecare zi. Totuși, analiza activității arată faptul că în perioada analizată a fost ceva mai bine decât în perioada de comparație, anul 2021, când au avut loc peste 14.000 de misiuni.

Cele mai multe au fost pentru stingerea incendiilor, la care se mai adaugă misiuni de stingere a incendiilor de vegetație, misiuni pentru asistența persoanei, precum și alte situații de urgență cum ar fi cele de protecția comunităților.

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Neamț a avut 120 de misiuni mai bine de jumătate fiind de cercetare, identificare, transport și distrugere a munițiilor rămase neexplodate din timpul războiului.

Militarii din cadrul ISU Neamț au monitorizat, pe parcursul anului trecut, peste 8.200 de transporturi de deșeuri periculoase care au avut ca punct de plecare sau au tranzitat județul nostru, în creștere față de perioada de comparație, când au fost monitorizate 7.437 astfel de transporturi.

(G.S)

Articolul precedentVerificări în trafic – 29 de șoferi au rămas fără permis
Articolul următorNemțean condamnat pentru dare de mită. A oferit 100 de euro pentru a-și păstra permisul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.