0:00

Verificări în trafic – 29 de șoferi au rămas fără permis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO acțiune în trafic a oamenilor legii ce a avut loc pe 1 februarie 2023 s-a terminat cu amenzi, inclusiv pentru pietoni, și pierderea permiselor de conducere de către șoferii în culpă. „Pe timpul desfășurării acțiunii au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale, 6 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri ale pietonilor, fiind retrase 29 de permise de conducere, 17 dintre acestea pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor“, anunță Poliția Neamț. Aceeași sursă a mai arătat că echipajele de poliție au urmărit creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație în care sunt implicați pietonii.

Oamenii legii au explicat conducătorilor auto că este necesar să adopte o conduită preventivă la volan, să reducă viteza în zona trecerilor de pietoni astfel încât să poată evita orice pericol, dar și riscurile la care se pot expune atunci când se deplasează pe drumurile publice fără a respecta regulie de circulație.

Conducătorii auto au fost sfătuiți să reducă viteza de deplasare și să circule cu atenție în apropierea trecerilor pentru pietoni, a instituțiilor de învățământ sau stațiile mijloacelor de transport în comun. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ Deputații PNL Mara Calista, Alin Ignat și Florin Alexe vin în ajutorul tinerilor părinți
Articolul următorPeste 37 de misiuni, în fiecare zi, la ISU Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.