0:00

Peste 200 de polițiști vor veghea la liniștea minivacanței de 1 Mai, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn acest week-end, peste 200 de polițiști vor acționa, zilnic, pe principalele artere ale județului Neamț și în zonele turistice și de agrement pentru a asigura liniștea și siguranța cetățenilor în minivacanța de Ziua Muncii și a Tineretului.

Polițiștii sunt pregătiți, alături de jandarmi și polițiștii locali, să intervină atunci când vor fi sesizați despre comiterea unor fapte antisociale.

„Pentru a ajunge în siguranță la destinație, polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre zonele turistice.

În această perioadă, polițiștii rutieri vor acționa, zilnic, cu aparate radar, inclusiv cu dispozitivele TrueCam, pe principalele drumuri județene și naționale, pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier. Recomandăm cetățenilor să circule prudent și să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice”, precizează agent Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Peste 200 de polițiști vor veghea la liniștea minivacanței de 1 Mai, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferilor li se recomandă să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, în trafic, pentru siguranța tuturor.

Interesați-vă, înainte de a porni la drum, despre situația traseului pe care urmează să vă deplasați. Informații sigure găsiți la secțiunea Infotrafic a site-ului oficial al Poliției Române.

Polițiștii nemțeni vă recomandă să apelați la numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cel mai apropiat polițist dacă aţi asistat ori aveţi cunoștinţă despre comiterea unei fapte antisociale.

Angela Croitoru

Articolul precedentElevii olimpici de la școlile din Târgu Neamț invitați în Consiliul Local
Articolul următorVideo. Percheziții ample după scandaluri între două clanuri de romi.110 polițiști și 40 jandarmi implicați
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.