0:00

Elevii olimpici de la școlile din Târgu Neamț invitați în Consiliul Local, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAleșii locali din Târgu Neamț au decis ca elevii olimpici de la școlile din oraș să fie invitați în Consiliul Local și felicitați așa cum se cuvine pentru rezultatele deosebite obținute de aceștia.

Propunerea a venit din partea prof. Elena Preda, care a spus că  „Este salutară inițiativa de a face publice numele lor și aș propune ca după această caravană a olimpiadelor să invităm elevii și profesorii care au fost la olimpiadele naționale în Consiliul Local. Au nevoie de o recunoaștere oficială din partea noastră. Ei au nevoie să fie respectați și onorați”.

Daniel Harpa, primarul orașului a preluat propunerea colegei de la liberali: ”Sunt de acord cu această propunere. Nici nu se pune problema. Acești copii și profesorii lor merită cu prisosință aprecierile și admirația noastră”.

Consilierul local Maria Vrînceanu, membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” a ținut să prezinte lista cu numele elevilor olimpici de la această instituție de învățământ, care cuprinde 69 de nume: „Sunt niște rezultate extraordinare ale acestor elevi și implicit ale profesorilor. Și nu numai la liceul Ștefan există astfel de rezultate frumoase ci și la celelalte școli din oraș. Lista întreagă este de 69 de premii și mențiuni pentru liceul Ștefan. Ei ne fac cinste și duc numele orașului nostru peste tot”.

C.T.S

Articolul precedentGrup de hackeri din Rusia revendică un atac cibernetic asupra site-ului Guvenului, MAPN, Poliție și CFR călători
Articolul următorPeste 200 de polițiști vor veghea la liniștea minivacanței de 1 Mai
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.