Un bărbat, de 35 de ani, din Prahova a fost „victima” unei acțiuni de combatere a contrabandei, desfășurate, în ziua de 19 noiembrie, de polițiștii de ordine publică din Roman. Mașina condusă de prahovean a fost trasă pe dreapta, iar în interior polițiștii au găsit 128.800 ţigarete fără banderole de marcare fiscală, în valoare de 77.280 lei.

Peste 100.000 de țigări, confiscate cu tot cu mașină la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cazul a fost preluat de ofițerii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, care au confiscat marfa, 6.440 de pachete de țigări, susceptibilă a proveni din contrabandă și au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, faptă prevăzută de Legea 227/2015”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „Totodată polițiștii au luat măsura confiscării speciale a autoturismului depistat în trafic și folosit la săvârșirea faptei”.

Peste 100.000 de țigări, confiscate cu tot cu mașină la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPeste toate, bărbatul suspectat de contrabandă a fost reținut, iar astăzi, 20 noiembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea luării unei măsuri preventive. (C.M.)

Articolul precedentPensionarii PNL Neamţ şi-au ales noua conducere
Articolul următorBărbat cu arsuri grave, transferat la Spitalul de Arși din București
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.