pietricica turism

Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia (OPV3) PNL Neamț și-a ales, duminică, 19 noiembrie, noul președinte și echipa de conducere, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane, se precizează într-un comunicat de presă. Pentru președinția organizației au candidat Mircea Beloiu și Mihai Vartic. Cele mai multe voturi le-a obținut Mircea Beloiu, care este noul președinte al OPV3 PNL Neamț. Din echipa de conducere mai fac parte prim-vicepreședinții Mihai Bârliba și Doina Baroiu.

“Evenimentul s-a desfășurat la Târgu Neamț și printre invitați s-au numărat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, prim vicepreședintele PNL Neamț, Mihai Stoica, liderul consilierilor județeni liberali, Florin Hopșa, consilierul județean, Mihaela Isciuc, consilierii locali, Bogdan Țifui și Andrei Aciocârlănoae”, se precizează în comunicatul citat.

Mircea Beloiu le-a mulțumit tuturor pentru votul acordat și a transmis că experiența seniorilor adunați acolo este suficientă pentru a scrie mai multe programe de guvernare liberale. Noul președinte al pensionarilor liberali de la Neamț a anunțat că activitatea politică se va concentra în primul rând pe realizarea unor proiecte de politice liberale care să rezolve problemele vârstnicilor: pensiile, îngrijirea sănătății, implicarea în activități pentru o viață activă și altele. Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, le-a transmis că vor avea parte de tot suportul echipei liberale și le-a mulțumit pentru implicarea și dedicarea de care dau dovadă pentru PNL, pentru Neamț. (ZCH NEWS; FOTO: PNL Neamţ)