0:00

Persoane în stare de ebrietate, victime în accidente rutiere la Bozieni şi Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă evenimente rutiere, în care au fost implicate persoane băute, au avut loc, în aceeași zi, la o diferență de o oră unul de celălalt. Primul s-a întâmplat pe 26 ianuarie, în jurul orei 19:00 în localitatea Bozieni.

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 37 de ani, din Bozieni, aflat sub influența băuturilor alcoolice, se deplasa pe bicicletă, pe drumul comunal 72, în localitatea menționată, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, ce era parcat pe partea carosabilă, pe același sens de deplasare“, anunţă Poliția Neamț.

Biciclistul a fost rănit, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost uluitor, 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. O oră mai târziu, la 20:00, un alt accident a avut loc la Roman. Un șofer romașcan de 33 de ani a accidentat un bărbat de 36 de ani, din Valea Ursului, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a părții carosabile.

Șoferul nu era băut, însă pietonul avea o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale cu acuze de vătămare corporală din culpă. (G.S.)

Articolul precedentÎncă 5 km de piste pentru biciclişti în Piatra-Neamţ
Articolul următorFOTO. Locuință mistuită de foc la Dochia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.