0:00

Primăria Piatra-Neamţ a semnat joi, 19 ianuarie, un contract de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). De această dată este vorba despre un proiect, în valoare de 5,5 milioane de lei pentru construirea de piste de biciclete.  

Încă 5 km de piste pentru biciclişti în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncă 5 km de piste pentru biciclişti în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Acum o săptămână am semnat un contract de finanțare prin PNRR de extindere a infrastructurii pentru biciclete pe străzile 1 Decembrie 1918 și Cetatea Neamțului. Proiectul vine în completarea celor deja aflate în implementare: avem în construcție peste 3 km de pistă pe bulevardele Traian și Decebal și peste 1,6 km pe strada Mihai Viteazul, în continuarea căreia vor veni pistele de pe străzile 1 Decembrie 1918 și Cetatea Neamțului, cu o lungime de 4,74 km. Toate acestea alături de sistemul de bike-sharing, care va pune la dispoziția pietrenilor 220 de biciclete pentru închiriere”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod galben de ploi, ninsoare și viscol în Neamț și Bacău
Articolul următorPersoane în stare de ebrietate, victime în accidente rutiere la Bozieni şi Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Aia verde numai pista de bicicleta nu a fost……o bataie de joc si nu are nicio continuitate, ajungi eventual in pârâul Cuiejdi….bani sifonati, milioane pe o vopsea?? ??

Comentariile sunt închise.