0:00

Percheziţii în Neamţ şi Iaşi într-un dosar de „delapidare cu combustibili”, ZCH NEWS - sursa ta de informații10 percheziții domiciliare au fost efectuate joi, 7 septembrie în județele Neamț și Iași într-un dosar în care care viza furt de combustibil care ar fi avut loc într-o perioadă de mai mult de un an, provocând un prejudiciu de peste 175.000 de lei. Un ieşean şi un nemţean au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau 200 litri de motorină dintr-un TIR.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în perioada martie 2022 – iulie 2023, 8 persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 57 de ani, din județele Neamț și Iași, șoferi în cadrul unei societăți comerciale, ar fi efectuat mai multe transporturi de combustibil de proveniență petrolieră, de la depozite centrale către pompe de distribuție cu amănuntul.

Cu prilejul transportului, în perioada amintită, cele 8 persoane ar fi sustras combustibil, în repetate rânduri, creând societății un prejudiciu de peste 175.000 lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și combustibil susceptibil a fi sustras”, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Cei 8 suspecţi, toţi angajaţi ca şoferi în societatea prejudiciată, au fost aduşi la audieri cu mandate de aducere. Joi, 7 septembrie, în urma administrării probelor, cei 8 au fost reținuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de infracțiuni de delapidare.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamţ: Poliţia Locală își propune să cureţe străzile de cerşetori şi beţivi
Articolul următorAtenţie şoferi! Lucrări la Viaductul Poiana Teiului, trafic dirijat cu semafoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.