Şoferii care circulă în zona comunei Poiana Teiului sunt sfătuiţi să meargă cu prudenţă pentru că de astăzi, 8 septembrie, Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Iaşi a început ultimele lucrări la viaduct.

Atenţie şoferi! Lucrări la Viaductul Poiana Teiului, trafic dirijat cu semafoare, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Au început lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație la Viaductul Poiana Teiului de pe DN 15, km 243+610, județul Neamț.

Viaductul are 10 linii de dispozitive de acoperire a rosturilor.

Traficul pe acest obiectiv se desfășoară pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare.

Atenţie şoferi! Lucrări la Viaductul Poiana Teiului, trafic dirijat cu semafoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAvând în vedere timpii tehnologici aferenți lucrărilor, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite”, precizează ing. Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al DRDP Iaşi.

Lucrările ar trebui să se încheie, potrivit contractului, în două luni, în jurul datei de 8 noiembrie, însă conducerea DRDP va trimite toate celelalte echipe de constructori care finalizează între timp alte execuţii pentru a grăbi lucrurile şi circulaţia să fie reluată în condiţii normale în cel mai scurt timp.

Angela Croitoru

FOTO: DRDP Iași

Articolul precedentPercheziţii în Neamţ şi Iaşi într-un dosar de „delapidare cu combustibili”
Articolul următorMinistrul Finanțelor Marcel Boloș își pune în cap bugetarii și HORECA: propune suspendarea voucherelor de vacanță pentru 2 ani!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.