0:00

Suspiciunile de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată ce-i vizează pe medicii şi alţi angajaţi ai unei clinici private din Bacău stau la baza unor percheziţii ce se derulează în această dimineață, 9 iunie. Polițiștii de la economic, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale și criminaliști din IPJ Bacău, caută probe referitoare la aceste aspecte legate de procesul de vaccinare anti COVID-19.

„Din cercetări a reieșit că, în cadrul unei clinici medicale din Bacău, s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat rezultate prestabilite ale unor investigații de profil, precum și adeverințe de vaccinare anti COVID-19, în fals.

La percheziții, până în acest moment, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și rețete medicale, semnate, ștampilate și parafate în alb”, precizează inspector Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Percheziţiile continuă. Cercetările au loc sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Urmează audieri în cursul după-amiezei.

Angela Croitoru

Video: IPJ Bacău

Articolul precedentCele mai noi tehnologii de răcire folosite de o companie românească de web hosting
Articolul următorIntervenție în masivul Ceahlău: Salvamontiştii au salvat o femeie lăsată în urmă de grup
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.