La dezbaterea publică de miercuri, 20 noiembrie, a fost prezent și președintele Asociației Pensionarilor Solidaritatea Târgu-Neamț, care i-a solicitat primarului ca în 2014 pensionarii să fie sprijiniți în continuare prin reduceri de taxe, așa cum au fost și până acum.

„Am ascultat prezentarea acestui proiect pentru taxe și impozite și mă bucur că se găsește clemență pentru cei cu venituri mici, în speță noi pensionarii. De aceea vin cu rugămintea și cer sprijinul consilierilor locali și în special al domnului primar Harpa, să aveți în vedere aceste taxe și impozite de la o categorie de pensionari care vă vor solicita din varii motive să-i sprijiniți prin acele reduceri sau scutiri, așa cum ați făcut și până acum, când ați venit în sprijinul pensionarilor sau acelor cu venituri mici.

Am rugămintea ca săptămâna viitoare să puneți în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local solicitarea Asociației Pensionarilor Solidaritatea din Târgu-Neamț, pentru un spațiu”, a transmis Verginica Luca, președintele Asociației Pensionarilor „Solidaritatea”.

Edilul a asigurat tot sprijinul administrației locale în ceea ce privește categoria de pensionari, specificând că aceștia au fost tot timpul în atenția instituției pe care o conduce. (C.T.S.)