PDL-ist demisionar din partid și Consiliul Local Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* locul lui Ion Bâtfoi va fi luat de Maria Vrânceanu, sora Sulfinei Barbu

Ion Bâtfoi, membru de vază al Organizației PDL Târgu-Neamț, dar și consilier local cu o bogată experiență și-a depus demisia atât din funcția de ales local, cât și din cea de membru de partid. Contactat telefonic, el a ținut să precizeze că demisia sa vine pe fondul unor motive personale. „Mi-am depus demisia, dar ea se va concretiza practic de la 1 februarie, până atunci voi mai participa la ultima ședința din luna ianuarie, respectiv pe 30 ianuarie. Am demisionat și din Organizația PDL Târgu-Neamț. Decizia am luat-o ca urmare a unor motive persoanale, și nicidecum în urma unor neînțelegeri cu colegii de partid sau din Consiliul Local. Gândul meu este să las locul generației tinere să facă ceva pentru oraș. La 60 de ani nu mai poți face politică, așa că închei aici cu politica. Sunt convins că energia și vitalitatea celor tineri va fi benefică pentru oraș”, ne-a declarat Ion Bâtfoi. Ion Bâtfoi este și un prosper om de afaceri local, deținând un lanț de magazine PROCASA.

Președintele PDL Târgu-Neamț, Viorel Bălțătescu, a confirmat demisia colegului său de partid. „Hârtia este la mine din luna decembrie a anului trecut, dar mandatul său de consilier local va înceta de drept la 1 februarie. Domnul Ion Bâtfoi rămâne, în continuare, un prieten al nostru și pe această cale vreau să-i mulțumim pentru buna colaborare care am avut-o cu dânsul, atât la nivel de partid, cât și la nivel de Consiliu Local”, a menționat liderul PDL Târgu-Neamț.

Conform listei APEL, următorul candidat pentru Consiliul Local este Maria Vrânceanu, un alt membru de vază a organizației PDL Târgu-Neamț, nimeni alta decât sora Sulfinei Barbu. (C.T. STURZU)

Articolul precedentDrumarii pregătiți de polei
Articolul următorClasificarea informațiilor la AJOFM Neamț / Prefectul și deputații da, presa nu!