0:00

Actualizare: Magistrații Judecătoriei Târgu-Neamț au dispus arestarea preventivă a tânărului acuzat de tâlhărie calificată pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru două sticle de băutură tânărul riscă acum o pedeapsă privativă de libertate de la 5 la 12 ani, dat fiind circumstanțele agravante, respectiv agresarea paznicului de la supermarket.

Știre inițială: Un bărbat de 55 de ani, paznic la un supermarket din Târgu Neamț, a fost luat la pumni de un tânăr, pe care l-a surprins la furat. Totul s-a întâmplat pe 1 decembrie 2022, fiind anunțați oamenii legii din cadrul Poliției Târgu Neamț.

Știre actualizată. Paznic agresat de un hoţ prins în fapt la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 1 decembrie, în jurul orei 19:00, în timp ce bărbatul de 55 de ani se afla în exercitarea atribuțiilor de paznic la un supermarket din Târgu Neamț,  ar fi depistat un tânăr de 29 de ani, din Răucești, care ar fi sustras din magazin două sticle de băuturi alcoolice. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra bărbatului de 55 de ani”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. (G.S.)

Articolul precedentFemeie rănită într-un accident la Brusturi
Articolul următorAdolescent de 15 ani reținut pentru tentativă de omor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.