Femeie rănită într-un accident la Brusturi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație soldat cu rănirea unei femei a avut loc în jurul orei 06:30, pe Drumul Național 15, în localitatea Brusturi.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din Agapia, conducea o autoutilitară, pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi surprins și accidentat o femeie de 71 de ani, din Brusturi, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc fără marcaj pietonal”, a anunțat Poliția Neamț.

Femeia a suferit leziuni pentru care a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă într-un dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă.

Alte două accidente au avut loc pe 1 decembrie. Primul s-a întâmplat în localitatea Alexandru cel Bun, unde un tânăr de 24 de ani, care efectua cu mașina un viraj la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din Piatra Neamț, care s-ar fi angajat în depășire pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu, rezultând rănirea primului șofer.

Celălalt accident a avut loc pe bulevardul Decebal, în Piatra Neamț, unde o șoferiță de 53 de ani a surprins și accidentat un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc cu marcaj pietonal. Victima a fost transportată la spital. În nici unul din cazuri cei implicați nu erau băuți.

(G. S.)

Articolul precedentFOTO. Avansări în grad la pompieri
Articolul următorȘtire actualizată. Paznic agresat de un hoţ prins în fapt la Târgu Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.