0:00

În acest week-end, Teatrul Tineretului (TT) prezintă 3 spectacole de înaltă ținută.

Paul Chiribuță se întoarce la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVineri, 24 februarie, de la ora 19:00, Sala Studio „Corneliu-Dan Borcia” găzduiește spectacolul „Ghimpl-Netotul”, după Isaac Bashevis Singer, în regia lui Daniel Iordan, avându-i în distribuție pe Andrei Merchea Zapotoțki și Cătălina Ieșanu.

Paul Chiribuță se întoarce la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 25 februarie, de la ora 19:00, în Sala Mare este programată piesa „Sfârşitul jocului”, de Samuel Beckett, în regia Szabo K. Istvan. În distribuție: Victor Giurescu, Andrei Merchea Zapotoțki, Daniel Beşleagă, Lucreţia Mandric.

Paul Chiribuță se întoarce la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSeara de duminică, 26 februarie, este dedicată întâlnirii cu unul din actorii care au scris istorie pentru Teatrul Tineretului: Paul Chiribuță. Poate fi văzut în piesa „Un stejar”, de Tim Crouch, în regia lui Bobi Pricop, unde joacă alături de Mircea Postelnicu, proaspăt întors de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin unde a participat cu pelicula „Ana, mon amour”. Spectacolul are loc de la ora 19:00, în Sala Mare.

Program Agenție Teatrală

Marți-Vineri: 11:00-12:00 și 16:00-19:00 , Sâmbătă- Duminică: 16:00-19:00

Telefon: 0233/211036, 0752/149735

E-mail: [email protected]

Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu două zile înaintea spectacolului. (A. MOISE; FOTO: TT)

Articolul precedentÎN SFÂRŞIT! NEVERWAS – festival major de muzică şi în Moldova!
Articolul următorVigilență PSD la Piatra Neamț: ”Primarul Chitic să-şi suporte din buzunar gesturile de galanterie, nu din bani publici”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.