reclama autocenter

tg liceu conta

Şase elevi de la Liceul tehnologic „Vasile Conta” Târgu Neamț, Florinela Alucăi, Narcisa Ababei, Andreea Agăpeanu, Mădălina Croitoru, Filip Delia, Valentina Târdea, toți elevi ai clasei a XI B, coordonați de un profesor pasionat, Radu Mihail Pintilie, au reușit un rezultat meritoriu la  Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu ”Pași spre succes”, manifestare care a avut loc la Iași, în perioada 13-14 martie 2014.

Participarea a fost un internațională, dacă considerăm cele 5 echipaje de la Chișinău ca fiind din afara țării. S-au întrecut 19 echipaje din Iași, moldovenii despre care aminteam, un echipaj din Galați și unul din Târgu Neamț. Liceenii de la „Conta” au câștigat o mențiune cu un proiect care a stârnit interesul celor din juriu prin ineditul prezentării.

Alături de echipaj, au fost instituții și oameni de afaceri local: ”Trebuie să recunosc că a existat un interes și ajutor deosebit din partea conducerii școlii, a Primăriei orașului și a unor oameni de afaceri pentru proiectul nostru. Ne-au ajutat efectiv și trebuie să le mulțumim pe acestă cale celor de la Danioti, Supercoop Târgu Neamț , Royal, Florăria Camelia. Sper să mai existe asemenea manifestări pentru că ele reprezintă o modalitate de a ne testa cunoștințele, de a vedea dacă suntem competitivi și ce trebuie să mai facem pentru a îmbunătăți metodele de învățare care să-i familiarizeze pe elevi cu realitatățile economice ale prezentului”, a declarat prof. Radu Mihail Pintilie. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentDinamo mutată la Piatra Neamţ doar pe hârtie
Articolul următorPreţul nesimţirii – 120.000 lei. Achită Hidroelectrica