vanatoareUn vânător din Botoşani a încheiat cât se poate de prost escapada de duminică, 22 noiembrie. Deşi autorizat şi chiar organizator de partide de vânătoare (deci nu va putea spune că nu ştia!), el a vânat un căprior în afara perioadei legale la această specie.

“În jurul orei 11:30, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase – IPJ Botosani au efectuat un control pe Fondul Cinegetic nr. 12 Băluşeni, fiind depistat C.G., de 49 de ani, din Botoşani (vânător autorizat şi organizator de vânătoare), care a vânat un animal sălbatic, din specia căprior-mascul, pentru care perioada de vânătoare este în 1 mai – 15 octombrie şi care nu era trecut în autorizaţia prezentată”, anunţă poliţiştii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânătoare fără respectarea condiţiilor înscrise în autorizaţia de vânătoare, vânarea în afara perioadelor legale de vânătoare la specia respectivă şi vânătoarea efectuată de o persoană cu atribuţii de serviciu în domeniul vânătorii. (ZCH NEWS)

Articolul precedent“Lupta” cu hoţii de lemne, tot mai aspră!
Articolul următorMattilda de la Colegiul de Informatică „coafată” pentru finala de robotică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.