0:00

Părinții care vor să-și înscrie copiii la clasa pregătitoare mai au la dispoziție două săptămâni pentru a completa fișa de înscriere. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Neamț anunță că înscrierile au decurs foarte bine și că, până în acest moment, s-au ocupat aproximat 60% din locurile preconizate.

„Au fost înscriși 2.389 de copii la clasa pregătitoare, reprezentând un procent însemnat din totalul celor care sunt aștepați să intre în învățământul primar. Mai sunt încă două săptămâni pentru înscrieri”, a preciyat Florin Dimon, inspector Învățământ Primar, din cadrul IȘJ Neamț.

Reamintim faptul că părinții își pot înscrie copiii completând formularele online, dar tot vor trebui să ajungă la școală pentru a semna actul. Vineri, 14 martie, este ultima zi a primei etape de înscriere, urmând ca în perioada 25 martie-4 aprilie să fie depuse alte cereri de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă. Listele finale cu copiii înscriși în clasa pregătitoare vor fi afișate la fiecare școală în 11 aprilie. (M.T.)

Articolul precedentMeciuri de neuitat la Piatra Neamţ
Articolul următorOpoziţia politică renaşte la Piatra Neamţ