Panică și pacienți evacuați la Spitalul Județean de Urgență Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn camera de resuscitare a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgențe (SJU) Suceava cadrele medicale au sesizat miros de fum, astăzi, 15 octombrie, în jurul orei 17,15. Cum există atâtea antecedente cu incendii petrecute în unități medicale, oamenii în halate albe au alertat, urgent, pompierii.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (Terapie Intensivă Mobilă).

„La fața locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienți din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate probleme”, a declarat ulterior incidentului, locotenent Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de la acel loc de muncă, urmând ca acesta să monitorizeze îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntânpina eventuale situații de urgență.

Angela Croitoru

Foto ilustrativă

Articolul precedentVânători-Neamţ: Egumenul Schitului „Cărbuna”, părintele Elefterie Păduraru a trecut la cele veşnice
Articolul următorBărbat găsit mort în mașină, lângă Potoci
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.