Puțini oameni sunt atât de conștiincioși astfel încât la primele probleme să caute ajutor specializat. Pur și simplu așa suntem noi – tărăgănăm lucrurile la început și așteptăm să treacă toate de la sine. Însă în majoritatea cazurilor situația se agravează. Dacă încep să apară durerile, majoritatea oamenilor apelează la medicamente. Pastilele poate ameliorează durerea, dar nu elimină cauza. Și așa vine la rând și vizita la medic. Aici deja apare șansa de a ameliora durerea, dar și de a găsi cauza problemei. Indiferent că e vorba de discuri, musculatură, articulații sau tendoane. Aparatul locomotor reacționează foarte bine la câmpul magnetic. Și medicii apelează la magnetoterapie în cazul multor probleme la aparatul locomotor – care ameliorează durerea, dar prin sangvinizarea organismului și regenerarea celulară ajută la îmbunătățirea stării coloanei. Dezavantajul este că trebuie mers des la recuperare, iar frecvența este redusă, depinde de posibilitățile centrului de recuperare. Există însă și o alternativă pentru acasă.  Dispozitivele medicale UltiCare LT-99 și BioTorus LT-100 sunt folosite de medici, dar și de mulți oameni, acasă. ”Utilizarea este ușoară, iar tratamentul nu este dureros. L-aș recomanda tuturor persoanelor cu dureri de coloană, celor care au probleme cu aparatul locomotor, persoanelor care au suferit operații, dar și pacienților cu reumatism și celor cu gută.”, spune medicul ortoped Peter Pikus. Terapia se poate aplica foarte ușor și acasă, când citiți sau vă uitați la televizor. Printr-o utilizare regulată rezultatele sunt excepționale.

Ioan, Targu Mureș: ”După jumătate de an de utilizare durerile de spate au dispărut și deja de peste un an nu mai am nicio problemă. ”

Gherghina, Timișoara: ” Aparatul este chiar unic și mă ajută să economisesc mulți bani, nervi și așteptat la cozi la medici.”

Întâi încercați-l  GRATUIT în confortul de acasă.

Este suficient să vă înregistrați pe site-ul www.orinro.ro și vă programați pentru o testare gratuită.

Vă puteți programa pentru testarea gratuită și telefonic, la nr de telefon 0359 / 466 335, în zilele lucrătoare, de la 09:00-17:00 .