pietricica turism

Un tânăr de 22 de ani din Dulceşti a rămas fără permis jumătate de an, după ce-a fost prins circulând cu viteză excesivă, de două ori în aceeaşi zi.

“În ziua de 28 ianuarie, tânărul a fost depistat circulând cu viteza de 167 km/h în localitatea Dulcești, după care autoturismul condus de acesta a mai fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drum cu restricției de viteză la 50km/h”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

“Prin urmare, pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile”.

Pe parcursul zilei de astăzi, 29 ianuarie, poliţiştii rutieri continuă acţiunile de combatere a conducerii cu viteză excesivă pe DN15, DN 15B, DN 15D, DN 12C. Ieri s-a acţionat în zona Roman, inclusiv pe DN 2 şi pe DN 15D, au fost reţinute 28 de permise de conducere și aplicate 45 de sancțiuni contravenționale pentru depășirea limitei legale de viteză. (C.M.)