0:00

BACĂU

Angajări în Sănătate în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Municipal Moineşti organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

  • 6 posturi de asistenţi medicali debutanţi, studii postliceale, Secţia Medicină Internă;
  • 8 posturi de infirmiere debutante, studii medii/generale, Secţia Medicină Internă;
  • două posturi de spălătorese

În toate cazurile, termenul limită de depunere a dosarelor a fost stabilit pe data de 6 februarie, la ora 15:00. Pentru asistente şi infirmiere, pe data de 15 februarie, la ora 10:00, este programată proba scrisă, iar de la ora 13:00 interviul. Pentru spălătorese, concursul are loc pe data de 17 februarie: proba scrisă (10:00) şi interviul (13:00).

Spitalul Municipal Onești organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de şef serviciu administrativ. Termenul limită de depunere a dosarelor este pe data de 9 februarie, ora 15.00. Pe data de 16 februarie vor avea loc şi proba scrisă (10:00) şi interviul (12:00)

Detalii AICI, AICI şi AICI.

IAŞI

Angajări în Sănătate în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInstitutul de Boli Cardiovasculare „Prof. dr. George I.M. Georgescu” Iași organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor:

  • 3 posturi asistent medical generalist în cadrul Secţiei clinice de cardiologie;
  • două posturi asistent medical generalist în cadrul Secţiei ATI;
  • îngrijitoare în cadrul Secţiei ATI.

Aceeaşi instituţie organizează concurs şi pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcțiilor:

  • asistent medical generalist în cadrul Compartimentului Primire Urgenţe de Specialitate;
  • asistent medical generalist în cadrul Blocului Operator.

În primul caz, pe data de 20 februarie, la ora 12:00, va avea loc proba scrisă, iar interviul este programat pe 22 februarie, tot la ora 12:00.

În al doilea caz, pentru asistent medical generalist în cadrul Compartimentului Primire Urgenţe de Specialitate: pe 13 februarie, la ora 9:00, are loc proba scrisă, iar interviul pe 15 februarie, ora 9:00. Pentru asistent medical generalist în cadrul Blocului Operator, pe 13 februarie, la ora 12:00, este proba scrisă, iar pe 15 februarie, ora 12:00, interviul.

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei vacante de referent la Seviciul ATI. Termenul limită de depunere a dosarelor a fost stabilit pe 8 februarie, la ora 15:00. Pe data de 17 februarie, la ora 10:00, are loc proba scrisă, iar interviul a fost programat pe data de 23 februarie, tot la ora 10:00.

Detalii AICI, AICI şi AICI.

SUCEAVA

Spitalul Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei de registrator medical debutant. Pe 17 februarie, la ora 11.00, are loc proba scrisă, iar interviul pe 20 februarie, ora 10.00.

Angajări în Sănătate în Regiunea Nord-Est, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiServiciul de Ambulanţă Judeţean Suceava organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a două posturi de asistent medical: debutant pentru Substaţia Gura Humorului şi principal pentru Staţia Centrală Suceava.

Termenul limită de depunere a dosarelor, în ambele cazuri, a fost stabilit pentru data de 8 februarie, la ora 15:00.

De asemenea, la ambele concursuri, pe data de 16 februarie, ora 10:00, este programată proba scrisă. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii AICI, AICI şi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPoliţiştii nemţeni au confiscat 54 mc lemn şi două camioane
Articolul următorOmul „rachetă”: 167 km/h prin comuna Dulceşti!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.