Un incident, care cu greu ar putea fi plasat într-o lume civilizată, s-a consumat în această dimineață (2 septembrie), în plin centrul municipiului Piatra Neamț, vizavi de Cofetăria Diana. O tânără doamnă, care avea nevoie de un loc de parcare pentru, spune ea, doar câteva minute, cât să facă niște copii xerox, a văzut un spațiu liber lângă hotelul aflat în construcție și s-a gândit să profite, că doar n-o fi foc. N-a fost foc, ci ditamai furtuna! Imediat ce-a oprit mașina, un domn cunoscut în oraș a reacționat.

Stătea de vorbă cu cineva, dar a renunțat la discuție, a venit la mine și a început să urle: «Acuma pleci!»”, ne-a declarat avocata Cora Florentina Rusu. ”Nu blocam nimic, accesul era liber, dar am spus că plec, însă el m-a prins de braț, a ținut de portieră și s-a comportat agresiv. I-am spus că nu așa trebuie să se poarte un bărbat cu o femeie. A avut un moment de ezitare când a văzut că i-am spus pe nume, dar și-a revenit imediat și a continuat să țipe, folosind adjective de tipul «cretină» și «tâmpită». Am fost la spital, mi-am scos certificat medico-legal și voi depune plângere penală împotriva domnului Daraban, pentru lovire și alte violențe”.

De partea cealaltă, Gheorghe Daraban, cunoscut om de afaceri în domeniul alimentației publice, susține că avocata Cora Rusu i-a blocat accesul în curtea hotelului pe care îl construiește: ”Doamna a parcat pe o proprietate privată. Eram în curte cu constructorii, cu mașini de materiale, dânsa a intrat, a lăsat mașina și a vrut să plece. Am strigat să-și ia autoturismul de acolo, pentru că ne încurcă, și m-a întrebat de ce-i vorbesc urât. În legătură cu certificatul medico-legal, dacă vorbele pot produce traume nu pot să spun decât că probabil i-am produs traume”.

În certificatul medico-legal se precizează că avocata are o discretă tumefacție pe brațul stâng, de 11/4 cm, cu cinci zone excoriate, produse nu de vorbe, ci ”prin lovire cu corp dur, posibil comprimare cu mâinile/degetele”. Dar și vorbele produc traumele lor. ”Invizibile”! (C.M.)

certificat ml

Articolul precedentJale mare! Sucuri expirate de 63 de zile în judeţul Neamţ!
Articolul următorMinisterul Educației a stabilit: Reguli noi cu Evaluarea Națională din 2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. In alta ordine de idei, d-na avocat, nu avea( saraca) 75de bani sa parcheze la parcarea cu plata, aflata tot in zona.

Comments are closed.