Old Boys Piatra Neamţ a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, titlul de campioană a României la minifotbal. În finala disputată duminică, 26 august, chiar la Piatra Neamț, experimentaţii fotbalişti au învins Old Team Floreşti, cu scorul de 3-0.

Medaliile de bronz au revenit formaţiei Auto Driver Iaşi, care a învins cu scorul de 6-3 echipa Liriada Râşnov. În semifinale s-au înregistrat rezultatele: Old Team Floreşti-Liriada Râşnov 3-1 şi Old Boys Piatra Neamț-Auto Driver Iaşi 1-0. Meciurile din sferturile de finală s-au încheiat cu următoarele scoruri: Old Team Floreşti-Golden Boys Roman 5-1, Liriada Râşnov-Deepserv Câmpineanca 2-0, Auto Driver Iași-Alaska Deva 4-0 şi Old Boys Piatra Neamț-Inter Play Bacău 2-0, după executarea loviturilor de la 7 metri.

Old Boys Piatra Neamț, Old Team Floreşti și Auto Driver Iași şi-au asigurat dreptul de a achizitiona licență de participare la EMF Seniors Cup, de la Terme Catez, din Slovenia (6-9 septembrie).

„Federația de Minifotbal din România își rezervă dreptul de a oferi o a patra licență de participare unei alte echipe, în funcție de mai multe criterii. (…) Felicitări organizatorilor de la Piatra Neamț, în special lui Lucian Cozma, campion și cu echipa Old Boys Piatra Neamț, precum si tuturor echipelor participante la această a doua ediție a competiției, ce adună la start jucători trecuți de vârsta de 38 de ani”, precizează Federaţia de Minifotbal din România (FMR), pe pagina proprie de Facebook.

La competiţie au participat şi formaţiile Logic Trust Cluj, Victoria Roman, Mary Tour Magic Iași și Șoimii Simand Arad. Old Boys Piatra Neamţ a fost campioana României la această categorie şi în urmă cu un an, relatarea acelui succes putând fi lecturată AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FMR)

Articolul precedentClasa de teatru a Ginei Gulai, premii şi menţiuni la Festivalul “Birlic”
Articolul următorCartierul Văleni din Piatra Neamț – grădină publică cu bani europeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.