0:00

Clasa de teatru coordonată de actriţa Gina Gulai (Teatrul Tineretului) a obţinut două premii şi trei menţiuni la ediţia din acest an a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”. Mihael Ignatovici-Lazăr, Ilinca Tapalagă, Smaranda Mihalache, Ana Maria Hârleţ şi George Alexandru Borş au participat la sectiunea „monolog si poezie”, alături de participanţi din Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Focșani, Fălticeni, Chișinău, Panciu, Râmnicu Sărat și Caransebeș. Mihael Ignatovici-Lazăr a obţinut premiul al II-lea la secţiunea „fabulă”, iar Ana Maria Hârleţ tot premiul al II-lea la secţiunea „monolog”. Ilinca Tapalagă, Smaranda Mihalache şi George Alexandru Borş au primit câte o menţiune.

Clasa de teatru a Ginei Gulai, premii şi menţiuni la Festivalul “Birlic”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mulţumesc preotului Liviu Mihăila pentru onoarea de a fi invitată şi anul acesta. Mulţumesc şi felicit din inimă întreaga mea echipă, elevi şi părinţi, dorindu-le tot binele din lume şi toate visurile lor să se împlinească. Mă bucur, întotdeauna, pentru clipele frumoase petrecute împreuna”, a spus actriţa Gina Gulai.

Clasa de teatru a Ginei Gulai, premii şi menţiuni la Festivalul “Birlic”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFestivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, ajuns la ediţia a VIII-a, a avut loc, în perioada 20-26 august, la Fălticeni, în organizarea Asociației „Fălticeni Cultural”.

Evenimentul s-a adresat elevilor și tinerilor, cu vârste între 14 și 25 de ani, pentru secțiunea trupe de teatru, și 7-25 de ani, pentru secțiunile monolog și recital de poezie.

Juriul a fost unul de excepţie, compus din personalități ale teatrului românesc: Cezara Dafinescu, Magda Catone, Brândușa Novac, Ovidiu Cuncea, Lorette Enache și Mihaela Acatrinei.

La concursul de interpretare a participat şi trupa Teen-Act, a Colegiului Naţional „Petru Rareş” Piatra Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorOld Boys Piatra Neamţ, din nou campioana României la minifotbal
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.