Oh, ce veste pentru PNL Neamţ! Va fi vorba de un extraefort financiar!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPurtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a afirmat miercuri, 11 februarie, că fiecare organizație a fostului PNL va face „un extraefort financiar” pentru acoperirea datoriilor partidului din campaniile anterioare, conform Agerpres.

„Va fi vorba de un extracost, extraefort financiar din partea filialelor în legătură cu acoperirea acestor datorii și eșalonarea datoriilor între partenerii contractuali. Există propuneri în legătură cu cuantumul acestui extraefort pe care trebuie să-l facă fiecare filială”, a spus Stroe.

El a precizat că fostul PNL și fostul PDL „își achită separat datoriile”.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat că o decizie referitoare la modul de achitare a datoriilor se va lua într-un Birou Politic Național al fostului PNL, care va avea loc cel mult într-o lună.

„Noi, fostul PNL și fostul PDL, avem niște datorii din campaniile anterioare, datorii pe care, evident, mai devreme sau mai târziu, va trebui să le plătim creditorilor. O decizie în acest sens, cum se va întâmpla procedural, se va lua într-un Birou Politic Național al fostului PNL, care va avea loc în două-trei săptămâni — o lună. Ca principiu, se face o propunere către Biroul Permanent Național cu privire la cotizațiile din partea filialelor. Nu se pune problema de nicio mărire de cotizație. În acest moment se fac propuneri. Nu cred că se pune problema vinovăției vreunui semnatar al vreunui contract pe care PNL l-a onorat la diverse momente. Cred însă că orice partid care are datorii trebuie să și le achite, mai devreme sau mai târziu”, a afirmat miercuri Gorghiu, la Parlament, după o reuniune a fostului PNL cu liderii filialelor din țară.

Articolul precedentBACĂU: Şoferi laşi
Articolul următorAUTOSTRADA IAŞI – TÂRGU MUREŞ: Scrisoare a deputaţilor PNL către ministrul Ioan Rus
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.