BACĂU: Şoferi laşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietoni accidentați de conducători auto care au părăsit locul accidentului

La data de 10.02.2015, în jurul orei 09.00, pe strada Spiru Haret din Bacău, s-a produs un accident rutier cu victimă. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism, a surprins și accidentat o tânără de 18 ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, după care a părăsit locul producerii accidentului. Conducătorul auto a fost depistat de polițiști la aproximativ 200 de metri de locul evenimentului. Tînăra de 18 ani a fost transprtată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa. Ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

La data de 10.02.2015, in jurul orelor 14.00, polițiștii au fost sesizati prin 112 despre faptul că pe strada Pictor Aman din Bacău s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 57 de ani, în timp ce se deplasa in calitate de pieton pe strada Pictor Aman, a fost acroșat de un autoturism condus de o tânără de 19 ani, care a părăsit locul producerii acidentului. Conducătoarea auto a fost identificată de polițiști într-o parcare din apropierea locului producerii evenimentului rutier. Bărbatul de 57 de ani a fost a primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Bacău și nu a rămas internat. Atât conducătoarea auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru conducătoarea auto și 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Percheziții la bănuiți de furt

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au efectuat la data de 10 februarie a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești, două percheziții domiciliare în comuna Sănduleni, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt. Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte de uz casnic, articole electrocasnice și scule electrice, suspceptibile a proveni din săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuințe. De asemnea polițiștii au identificat mai multe piese auto și două plăcuțe cu numărul de înmatriculare al unui autoturism de fabricație românească sustras de pe raza județului Vrancea. Prejudiciul cauzat este de 12000 lei din care au fost recuperate bunuri în valoare de 2500 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Onești – accident rutier cu victimă

La data de 10 ferbruarie a.c., în jurul orei 9.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Calea Adjudului, din Onești. Polițiștii au stabilit în urma primelor cercetări efectuate la fața locului că un bărbat de 32 de ani, din Adjud, care conducea un autoturism pe strada Calea Adjudului, în timp ce efectua manevra de depăşire a unui autoturism staţionat pe sensul său de mers, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin, de 51 de ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. În urma producerii evenimentului rutier pietonul a fost transportat la Spitalul Municipal Onești pentru îngrijiri medicale și a rămas internat la Secţia Ortopedie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efetuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Bănuit de furt, depistat

La data de 10 februarie a.c. polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Din cercetări a rezultat că cel în cauză ar fi sustras, în perioada 28-30 ianuarie porţiuni din gardul care împrejmuia locuinţa unui bărbat de 51 de ani, din Bacău. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Prins în flagrant și cercetat pentru infracțiuni silvice

Polițiștii din comuna Palanca au depistat în flagrant, la data de 10 februarie a.c., un localnic de 52 de ani, care a tăiat ilegal şi sustras un număr de 5 arbori esenţă răşinoase, specia molid, de pe islazul comunal aparţinând Unităţii Administrativ Teritoriale Palanca. Materialul lemnos cu un volum total de 2,8 mc, în valoare de 430,5 lei a fost ridicat şi predat în custodie reprezentanţilor UAT Palanca În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Articolul precedentISU NEAMŢ: Copiii, învăţaţi să folosească 112. GALERIE FOTO
Articolul următorOh, ce veste pentru PNL Neamţ! Va fi vorba de un extraefort financiar!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.