dgaspc 02Copiii Complexului de Servicii “Ozana” din Târgu Neamț, așteaptă cu emoție joi, 17 decembrie, oaspeți dragi sufletului lor pentru a-i vizita în cadrul unei acțiuni intitulată “Ziua Porților Deschise”. Aceasta va avea loc între orele 10:00 și 14:00 și sunt așteptați să vină toți cei care vor să îi cunoască pe copii și să vadă condițiile în care aceștia trăiesc.

Și-au anunțat deja prezența directorii mai multor școli din oraș, profesori, diriginți și, în special, elevi, colegi cu beneficiarii centrului de plasament. De asemenea, cei mici vor avea alături prieteni fideli și devotați, fiind vorba despre reprezentanții unor ONG-uri care i-au ajutat mereu, ai unor firme private din oraș dar și voluntari care au petrecut multe ore în centru. Primarul Daniel Harpa precum și consilierii locali au răspuns cu entuziasm invitației, anunțând că vor să le facă o vizită, pentru a-i cunoaște mai bine. Copiii își vor aștepta oaspeții cu un spectacol artistic tradițional și cu tot felul de expoziții cu obiecte lucrate de ei. După ora 14:00, cei mici vor fi la rândul lor oaspeții edilului din Târgu Neamț, acesta invitându-i să colinde la finalul ședinței Consiliului Local.

„Aceste interacțiuni ale copiilor cu reprezentanții comunității din care fac parte sunt benefice tuturor și oferă alte perspective celor care trec pragul centrelor. Este totodată și un prilej de a răsplăti cu daruri de suflet toate gesturile generoase de peste an. Mulțumim tuturor pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru suportul oferit“, a declarat Cristina Păvăluță, director general al DGASPC Neamț.

Copiii de la Centrul “Ozana” au avut parte de surprize frumoase încă de la începutul săptămânii când reprezentanții ONG-ului “Șoimii Nemțeni”, un mai vechi colaborator al centrului, le-a adus daruri dar și un brad pe care l-au împodobit împreună. Beneficiarii CS “Ozana” au primit și numeroase alte daruri de la sponsori sau de la oameni simpli care au vrut astfel să le ofere zâmbete și bucurii în prag de Crăciun.