reclama autocenter

Societatea municipală care asigură deszăpezirea în Piatra Neamț s-a declarat pregătită să rezolve problemele specifice sezonului rece când iarna era încă departe. Cu atât mai mult, acum, în plin sezon, regulamentul, procedurile, utilajele și stocurile confirmă că planul de intervenție pe străzile municipiului reședință de județ se aplică așa cum s-a stabilit.

publiserv srlDe departe, cel mai important este faptul că Publiserv vine în întâmpinarea pietrenilor și în acest an cu un dispecerat disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Permanența asigurată la nivelul societății s-a dovedit de bun augur iarna trecută, când sesizările cetățenilor au fost preluate direct, fără să mai treacă prin filtrul primăriei, și au fost soluționate mult mai rapid.

Dispeceratul Publiserv este apelabil la numerele de telefon

0748 213 100 și 0756 163 814

Pentru deszăpezirea din această iarnă, societatea Publiserv are pregătite 14 utilaje, din care 8 sunt dotate cu dispozitive de împrăștiere material antiderapant (sărărițe) și cu lamă pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, 5 utilaje sunt dotate numai cu lamă pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, un utilaj este dotat numai cu dispozitiv de împrăștiere a materialului antiderapant.

Utilajele de deszăpezire sunt prevăzute și cu sistem de urmărire prin GPS, motiv pentru care operativitatea este mai ridicată și se poate da curs solicitărilor și sesizărilor primite din partea cetățenilor într-un timp mai scurt.

Totodată, Publiserv are stocurile necesare pentru intervenție: 535 de tone de nisip, 166 de tone de sare și 33,5 tone de clorură de magneziu.

(ZCH News)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentPUNCT DE VEDERE: scandalul câinilor de stână este fals!
Articolul următorOaspeți de suflet la Centrul „Ozana” Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.