pietricica turism

Să vedeți una bună de la dom Harpa den târg. Un nene fost derector la o societatea de tocat banii primăriei, dar care s-o înfruptat din gros și el din ei, o fost iertat în momentul când o scos porumbelul, că fapta asta se datorează influenței nefaste a fostului primar din târgu cu cetate. După asta, creștinu se găsește la o societate de făcut curățenie, unde prestează cu aprindere, dar fără carte de muncă, ca să nu-l șunteze la bani o seamă de creditori. Acuma, se vede cu ochiu limpede că omu are o palmă lată ce-i acoperă spatele, drept pentru care am pus întrebarea cui trebe să aflăm. Ce răspuns am primit? – Așa e ordinu! Stăm și ne întrebăm oare ce-ar zice cei deposedați de bani dacă ar afla cine-l ține în spare pe ins. Mai videm.

 O doamnă descoperită incompatibilă până în intimitățile foncției sale de conselier local la Piatra o căzut din lac în fântână. Adică după ce o fost exclusă din celeu, doamna s-o aranjat cu două slujbe, deci cu două simbrii, deci trai nineacă. Una este foncția de conselier la societatea unde o fost șefă, deci … și a doua, cea de membră în Consiliul de Administrație la cei ce ne vând apa rece la preț de rachiu, respectiv Apa Serv. Acuma, noi nu pricepem. Dincolo partidele se dau de ceasu morții cu promisiunile de locuri de muncă la cei ce au nevoie, iar pe de altă parte le pune în cârcă la unii, gen exemplul de mai sus, câte două. Halal.

 Un șpionete de la prefectură ne-o zis că suptprefectu pus de UNPR este văzut taaare bine de junele șăf de la pesedeu, pentru că pe lângă bulucul de competenți gheboase mai are una foarte importantă: e așa de apolitic, că ascultă și execută poruncile de partid, mai ceva ca un soldat în termen dorit să primească o permisie. O seamă de voci din anturaj spun că l-o întrecut și pe apoliticul prefect de la pesedeu la abnegație, fiind un candidat serios la execuția podului din picioare înainte, aplecat, cu escală la patruzăci de grade. Acuma, fie vorba între noi, nici partidele nu mai sunt ce-o fost, dar nici apoliticii nu mai seamănă cu cei din vechiul regim.