Două persoane din județul Neamț au fost date dispărute luni, 21 februarie. Rudele acestora au apelat la poliție, dar nici una nu a fost găsită, așa încât oricine poate ajuta la găsirea lor este rugat să sune la 112.

O tânără și un bărbat sunt dați dispăruţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, de 52 de ani, din Podoleni, a sesizat poliţiştii din localitate despre faptul că fratele său (foto), Constantin Humă (55 de ani), a plecat de acasă duminică, 20 februarie şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1.70 m, greutate – 65 – 70 de kilograme, păr tuns scurt, grizonat, fără semne particulare.

În momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover gri, pantaloni din stofă verzi, fiind încălțat cu ghete maro. Polițiștii au efectuat verificări în Podoleni și localitățile învecinate, dar încă nu l-au găsit.

O tânără și un bărbat sunt dați dispăruţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie, de 61 de ani, din comuna Ceahlău, a alertat polițiștii despre dispariţia iubitei (foto) fiului său. Elena Andreea Astanei (20 de ani) este din Gârcina și a plecat de la locuința concubinului ei din Ceahlău. Tânăra și-a mai părăsit iubitul, dar de fiecare dată s-a întors.

Semnalmente: înălţime – 1.60 – 1,65 m, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, ondulat, de lungime medie.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu ghete albe. Polițiștii au efectuat verificări în Ceahlău și localitățile învecinate, precum și în locurile frecventate de aceasta și este căutată în continuare.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamț: Angajat al unei firme de construcţii a suferit arsuri grave după ce s-a electrocutat
Articolul următorAccident în lanț pe strada Sucedava în Roman