Accident în lanț pe strada Sucedava în Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 44 de ani, din Horia, care conducea o autoutilitară pe strada Sucedava din Roman, a făcut un viraj la stânga pentru a intra pe o alee, fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui autoturism care venea din sens opus pe drumul principal. Autoturismul care avea prioritate, condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Ion Creangă, a fost astfel proiectat într-un alt autovehicul, din spatele său, condus de un șofer de 52 de ani, din Secuieni. Accidentul a avut loc astăzi, 22 februarie, în jurul orei 13,00.

În urma impactului, șoferul de 31 de ani a suferit mai multe traumatisme fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Roman.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta urmează să stabilească exact condițiile în care a avut loc accidentul.

A.C.

Articolul precedentO tânără și un bărbat sunt dați dispăruţi
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție pentru măsurile M5/3A – Investiții în prelucrarea, comercializarea și dezvoltarea produselor agricole și M7/1B – Sprijin pentru constituirea și promovarea formelor asociative
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.