O femeie, în vârstă de 29 de ani, din Tîrgu Neamț, a fost atacată pe stradă, în ziua de 6 martie, și a rămas fără telefon mobil.

“În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în jurul orelor 14:30, persoana vătămată ar fi fost acostată de un bărbat, de 50 de ani, sub pretextul achitării unei datorii. Acesta, împreună cu o femeie de 46 de ani, ar fi încercat să o deposedeze de geantă pe tânără, după care au lovit-o şi i-au sustras un telefon mobil. Imediat după sesizare, poliţiştii au depistat persoanele în cauză, recuperând şi telefonul mobil”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Cei doi au fost reținuți, pentru tâlhărie calificată, iar astăzi, 7 martie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Tot în ziua de 6 martie, polițiștii au identificat doi tineri de 17, respectiv 19 ani, din Piatra Neamţ, bănuiţi că au comis o tâlhărie chiar de 1 martie. Ei au atacat un tânăr de 18 ani și, prin violență, l-au deposedat de un telefon mobil și de banii pe care-i avea asupra lui. Băiatul a reclamat fapta abia pe 6 martie și tot atunci autorii au fost prinși și telefonul recuperat. Cei doi au fost reținuți, iar astăzi vor fi duși la parchet, cu propunerea de arestare preventivă. (C.M.)

1 COMENTARIU

Comments are closed.