Primăria Roman, de câte ori organizează vreun concurs, nu se poate spune că nu  premiază câștigătorii, dar are un mod foarte “economicos” de a da premiile. Acestea  constau, de regulă, din vreun aranjament floral și… acces gratuit un număr de zile în ștrand ori, după caz, la patinoar sau la bazinul de înot. Asta se cheamă să fii practic, fiindcă dacă nu încasezi niște bilete nu înseamnă neapărat că faci cheltuieli. Vine 8 Martie, ce credeți că oferă primăria doamnelor și domnișoarelor? Iată răspunsul pe Facebook-ul primăriei:

“Joi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, conducerea Primăriei municipiului Roman a decis să ofere gratuitate domnișoarelor și doamnelor care doresc să se bucure de serviciile oferite la Bazinul de înot. Bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă este deschis pentru agrement de luni până vineri, între orele 10:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 9:30 – 14:00 și 16:00 – 21:00. Sauna funcționează în timpul săptămânii între orele 19:30-21:00, iar sâmbătă și duminica de la 18:00 la 20:00”.

Practic, ieftin și inspirat. Pentru persoanele care nu știu să înoate ori le este frică de apă, oferta se reportează până la iarnă și va fi transformată în “acces gratuit la patinoar”. Și dacă nu știu nici să patineze, atunci e cazul să ia lecții de înot. (D. AILINCĂI)